Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Connect with us
molten

Προκηρύξεις 2020-2021

Ειδική προκήρυξη Πρωτ/τος Κατηγορίας Παίδων αγων. περ. 2020-2021

 

Aριθ. Πρωτ. 174                                                                                         Ν.Μουδανιά 9/7/2020

                                                                                                                          MOLTEN

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99, των Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ., των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., των Γενικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ο Υ Μ Ε

Το πρωτάθλημα κατηγορίας Παίδων περιόδου 2020-21, με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Στο πρωτάθλημα Κατηγορίας Παίδων δικαιούνται να πάρουν μέρος όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΑΡΘΡΟ 2: ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΕΛΤΙΑ


Στο Πρωτάθλημα Κατηγορίας Παίδων δικαιούνται να πάρουν μέρος αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2005 και νεότεροι. Το ίδιο ισχύει και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.
Οτιδήποτε αφορά στα δελτία ταυτότητας αθλητών αναφέρεται στο άρθρο 41 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., πλην του χρόνου ισχύος των Δελτίων Υγείας τους, που εφαρμογή έχει το άρθρο 33 παρ. 9 του Ν. 2725/1999 (ισχύος ενός έτους).
ΑΡΘΡΟ 3: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ


Τα Σωματεία πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν στην Ε.ΚΑ.Σ.Χ. το αργότερο έως την Παρασκευή 28/8/2020 την συνημμένη δήλωση συμμετοχής.
Κάθε διαγωνιζόμενο σωματείο θα πρέπει να καταθέσει παράβολο συμμετοχής εκατό πενήντα ( 150) ευρώ για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.
Η έναρξη του πρωταθλήματος στις 10/1/2021 .
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή 18/9/2020 και ώρα 19.00’ στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΑΡΘΡΟ 4: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος θα καθορισθεί με συμπληρωματική Προκήρυξη, η οποία θα σταλεί στα Σωματεία.

ΑΡΘΡΟ 5: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ


Ισχύει το άρθρο 9 της Γενικής προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ

ΑΡΘΡΟ 6: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Α. Ισχύει το άρθρο 7 της Γενικής προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Β. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της τελικής φάσης του
Πρωταθλήματος αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδα Κατηγορίας Παίδων και συμμετέχει στο
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγορίας Παίδων που θα διοργανώσει η Ε.Ο.Κ

ΑΡΘΡΟ 7: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ


Αιτήματα Σωματείων για αναβολή αγώνων ή αλλαγή ώρας έναρξης τους ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ Ισχύει το άρθρο 50 του Κανονισμού Πρωτ/των της Ε.Ο.Κ.
Τα προγράμματα που θα καταρτισθούν από την Ε.Π. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. θα τηρηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΑΡΘΡΟ 8: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Ισχύει το άρθρο 11 της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ
Οι ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 54 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ., πρέπει Δε να βεβαιωθούν με έγγραφο μέσα σε 48 ώρες από την τέλεση του αγώνα και να συνοδεύονται από το σχετικό παράβολο των εκατό ( 100 ) ευρώ.
Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και οι αθλητές τους , συμφωνούν, αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση των κάθε φύσης διαφορών που θα προκύψουν μεταξύ τους και που έχουν σχέση με την εφαρμογή, ερμηνεία των Νόμων που ισχύουν, των Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ., των Γενικών Προκηρύξεων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και των Ειδικών Προκηρύξεων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.( με βάση τις οποίες διεξάγονται τα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.) ΜΟΝΟ τα διοικητικά όργανα που προβλέπονται από τις διατάξεις αυτές, απαγορευμένης ρητώς κάθε προσφυγή στα Πολιτικά Δικαστήρια.

ΑΡΘΡΟ 9: ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ – ΚΥΡΩΣΕΙΣ


Α. Ισχύει το άρθρο 12 της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Β. Η περίπτωση αποχώρησης ή αποκλεισμού λόγω δύο μηδενισμών της παιδικής Ομάδας δεν έχει επιπτώσεις στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

ΑΡΘΡΟ 10: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ


Ισχύει το άρθρο 13 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Ομάδα που δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την ‘Ενωση για την προηγούμενη περίοδο θα πρέπει έως την 31/8/2020 να τακτοποιήσει την οφειλή της αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Σε αντίθετη περίπτωση το σωματείο μηδενίζεται.
Τα σωματεία (Γηπεδούχο – Φιλοξενούμενο ) αναλαμβάνουν την καταβολή των εξόδων του αγώνα (Διαιτητές-Κριτές-Γυμνασίαρχος) από κοινού με ποσοστό 50% το καθένα πρίν την έναρξη του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 11: ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ


Ισχύει το άρθρο 14 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΑΡΘΡΟ 12: ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ


Oι επίσημες μπάλες αγώνων των Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι οι μπάλες της Εταιρείας molten . Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθούν μπάλεs molten τύπου (size – 7)
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΑΡΘΡΟ 13: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ


Η ασφάλιση των αθλητών είναι υποχρεωτική για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η Ε.ΚΑ.Σ.Χ. μετά από έρευνα που πραγματοποίησε για την ως άνω ασφάλιση κατέληξε σε ανανέωση της συνεργασίας με το ασφαλιστικό πρακτορείο Invest In Life A.E. Κηφισίας 33 , Τ.Κ. 54248 θεσσαλονίκη με με τον υπεύθυνο κ. Κυριακίδη Γρηγόρη (τηλ. 2310303006, 6936168037) ο οποίος είναι αρμόδιος για να παρέχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Το ετήσιο κόστος ασφάλισης για κάθε αθλητή αντιστοιχεί στο ποσό των 33 ευρώ.
Τα minimum αποδεκτά όρια ασφάλισης για κάθε αθλητή είναι:
Α) 3000 ευρώ ανά περιστατικό νοσηλείας/χειρουργικής επέμβασης μετά από εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική με μηδενική συμμετοχή του αθλητή στα συνολικά έξοδα είτε αυτός είναι ασφαλισμένος σε δημόσιο είτε είναι ανασφάλιστος.
Β) 600 ευρώ ανά περιστατικό εκτός νοσοκομείου με μηδενική συμμετοχή του αθλητή στα έξοδα είτε αυτός είναι ασφαλισμένος σε δημόσιο ταμείο είτε είναι ανασφάλιστος.

Γ Ε Ν Ι Κ Α


Η ιατρική κάλυψη του αγώνα, είναι ευθύνη του γηπεδούχου Σωματείου.
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την διεξαγωγή του πρωταθλήματος και που δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. την Γενική προκήρυξη Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και την παρούσα, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη διευκρίνησης ή συμπλήρωσης, αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Σε περίπτωση που τροποποιηθούν οι ισχύουσες διατάξεις των κανονισμών, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.

Χορηγοί – Υποστηρικτές

https://www.pyramid.gr/
Alex men's hair club

More in Προκηρύξεις 2020-2021