Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Connect with us
molten

Προκηρύξεις 2017-2018

Συμπληρωματική Προκήρυξη Α’Ανδρών 2017-18

Αριθ.Πρωτ. 418                                 Ν.Μουδανιά 10/9/2017

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 , των Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., των Γενικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. και Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ο Υ Μ Ε
Το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. περιόδου 2017-2018, με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στo πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών συμμετέχουν 10 Σωματεία:
ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ 99, ΑΟ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ, ΑΣ ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ, ΑΟΚ Ν ΜΑΡΜΑΡΑΣ, ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ, ΕΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΛΑΓΙΩΝ, ΑΣ ΞΕΡΞΗΣ Ν. ΡΟΔΩΝ, ΠΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ , ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ Β(εκτός συναγωνισμού).
ΑΡΘΡΟ 2 : ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ
Η έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται το Σάββατο 14/10/2017.

ΑΡΘΡΟ 3: ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΔΕΛΤΙΑ
Στο πρωτάθλημα δικαιούνται να πάρουν μέρος οι αθλητές που πληρούν τις προυποθέσεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου και του άρθρου 36 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 4 : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο και σε δύο φάσεις:
Στην Α’ Φάση τα Σωματεία θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο ( 2 ) φορές, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί ( σύστημα ΠΟΥΛ, ένας προς όλους)
Στην Β’ Φάση θα πάρουν μέρος τα Σωματεία που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη της Α’ Φάσης, και θα συναντηθούν ως εξής:
1ος – 4ος & 2ος – 3ος
Από τις συναντήσεις αυτές νικήτρια αναδεικνύεται εκείνη η ομάδα που θα συγκεντρώσει τρείς (3) νίκες στους μεταξύ τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των αποτελεσμάτων των αγώνων που έδωσαν μεταξύ τους τα Σωματεία στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.
Οι πρώτοι αγώνες της Β΄ Φάσης θα γίνουν στην έδρα πρώτης, της δεύτερης ομάδας.
Οι δεύτεροι αγώνες της ίδιας φάσης θα γίνουν στην έδρα της τέταρτης, της τρίτης ομάδας .
Εάν περαστεί ανάγκη τρίτου αγώνα αυτός θα γίνει στην έδρα της πρώτης ή της δεύτερης αντίστοιχα.
Από την Φάση αυτή: α) Οι νικητές των αγώνων της τετράδας προκρίνονται για τα τελικά, που θα διεξαχθούν με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια και Δευτεραθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας Ανδρών.
Οι ηττημένοι θα καταλάβουν την 3η & 4η θέση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την κατάταξη που είχαν στην Α’ Φάση.

AΡΘΡΟ 5: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΔΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Α. Ισχύει το άρθρο 9 της Γενικής προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Β. Υπενθυμίζεται η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.
ΑΡΘΡΟ 6: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΝΟΔΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Α. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Ισχύει το άρθρο 7 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Β. ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξης του Πρωταθλήματος μετά την λήξη και των play off αναδεικνύεται Πρωταθλήτρια ομάδα Α’ Κατηγορίας Ανδρών και ανέρχεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

ΑΡΘΡΟ 7: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Ισχύει το άρθρο 10 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΑΡΘΡΟ 8: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Ισχύει το άρθρο 11 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 54 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. , πρέπει δε να βεβαιωθούν με έγγραφο μέσα σε 48 ώρες από την τέλεση του αγώνα και να συνοδεύονται από το σχετικό παράβολο των εκατό ( 100 ) ευρώ.
Τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και οι αθλητές τους, συμφωνούν , αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση των κάθε φύσης διαφορών που θα προκύψουν μεταξύ τους και που έχουν σχέση με την εφαρμογή , ερμηνεία των Νόμων που ισχύουν , των
Καταστατικών της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. , των Γενικών προκηρύξεων της Ε.Ο.Κ. και της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. , και των Ειδικών Προκηρύξεων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ( με βάση τις οποίες διεξάγονται τα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ) ΜΟΝΟ τα διοικητικά όργανα που προβλέπονται απότ τις διατάξεις αυτές , απαγορευμένης ρητώς κάθε προσφυγής στα Πολιτικά Δικαστήρια.

ΑΡΘΡΟ 9: ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ – ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Τα Σωματεία, οι Παράγοντες, οι Αθλητές , καθώς και οι Προπονητές – Κώουτς , υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο και τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ.
Ισχύει το άρθρο 13 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Eπίσης στο πρωτάθλημα συμμετέχει και μια ομάδα εκτός συναγωνισμού. Κάθε σωματείο που δεν θα αγωνισθεί με την παραπάνω ομάδα θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 10: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Σε κάθε διαιτητή θα καταβάλλονται 15 ευρώ για κάθε αγώνα, έξοδα μετακίνησης και ημεραργία.. Σε κάθε Κριτή 7 ευρώ.
Τα σωματεία (Γηπεδούχο – Φιλοξενούμενο) αναλαμβάνουν την καταβολή των εξόδων του αγώνα από κοινού με ποσοστό 50% το καθένα πριν την έναρξη του αγώνα.
Τα σωματεία που δεν κατέβουν ν’ αγωνισθούν, χωρίς να ενημερώσουν έγκαιρα την Επιτροπή Πρωτ/των, θα επιβαρύνονται εξ ολοκλήρου τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα και η πληρωμή θα γίνει στο διάστημα εντός τριών ημερών.

ΑΡΘΡΟ 11: ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ
Ισχύει το άρθρο 14 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΑΡΘΡΟ 12: ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ισχύει το άρθρο 15 της Γενικής Προκήρυξης της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. Μπάλες WILSON.

Γ Ε Ν Ι Κ Α
Η ιατρική κάλυψη του αγώνα, είναι ευθύνη του γηπεδούχου Σωματείου.
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος καi που δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ., την Γενική Προκήρυξη πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και την παρούσα, καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη διευκρίνησης ή συμπλήρωσης, αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Σε περίπτωση που τροποποιηθούν οι ισχύουσες διατάξεις των κανονισμών, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.

Χορηγοί – Υποστηρικτές

https://www.pyramid.gr/
Alex men's hair club

More in Προκηρύξεις 2017-2018